Новини

   

  КОЛЕДА В НАС 2022

  Очаквайте на 25.02.2023 от 11.30 тържествено награждаване на "Коледа в нас 2022" на живо ТУК

   

  ТЪРЖЕСТВЕНОТО НАГРАЖДАВАНЕ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 25.02.2023Г ОТ 11.30 ЧАСА В НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА ГР.СОФИЯ, БУЛ. „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ 191, 1309 Ж.К. ЗОНА Б-19

  ЕКИПЪТ НИ СЕ АНГАЖИРА ДА ИЗПРАЩА  НА НЕПРИСЪСТВАЩИТЕ НА НАГРАЖДАВАНЕТО  САМО ГРАМОТИ НА ИМЕЙЛ АДРЕС.  НА УЧАСТНИТЕ  ОТ ЧУЖБИНА НАГРАДИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСТАВЕНИ В ИАБЧ.

  За въпроси на имейл адрес: azmogaazznam@abv.bg

   

   

  ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ  „АЗ МОГА,АЗ ЗНАМ“

  СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА

  ДЪРЖАВНА  АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

  И НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

  ОБЯВЯВА КОНКУРС „КОЛЕДА В НАС“

  Деветото  издание на конкурса „Коледа в нас“ има за цел да номинира и отличи най-добрите Коледни тържества, разкриващи огромния творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и деца от страната ичужбина при честването на Коледните празнци. С нетърпение очакваме Рождество Христово и дядо Коледа, защото този ден е единствен и неповторим за всеки човек. Коледа е очакване и надежда, тя е песен, цвят, доброта и носи много радост и подаръци. На този ден хората всякаш отварят сърцата си за доброто и обичта към другите обгърнати от коледния дух.  Този конкурс е поклон, с уважение пред всеотдайния труд  на българския учител, който пази и предава на децата българските традиции.

  Ще се радваме да видим в ефира на ИТВ „Аз мога, Аззнам“ пресъздаването на коледните празници и коледарски обичаи в оригинални сценарии на педагозите.

                                         РЕГЛАМЕНТ

  УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

  УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

  Снимайте Коледното тържество на вашите деца от детските градини  и на учениците от първи до осми клас.  Екипът на ИТВ “Аз мога, Аз знам“ се ангажира да излъчи в ефира на телевизията всички заснети и изпратени коледни тържества, за да могат постиженията и щастливите усмивки на децата да бъдат видяни  от родители и близки по целия свят.

   

  Материалите трябва да отговарят на следните качества и формати: Full HD video 1920x1080, 50i, 25 fps, (MOV, mpg, mpeg, mxf, mp4) audio 48khz .   При заснемане с телефон, той трябва да е в хоризонтална позиция.  Материалите могат да се изпратят  чрез DVD  на  адрес  бул. „Александър Стамболийски“ 191, 1309  София за конкурса „КОЛЕДА В НАС“ или на имейл адрес azmogaazznam@abv.bg    чрез  WeTransfer  или друга платформа.  

  КРАЕН СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ Е 25 ЯНУАРИ 2023г.

  Международно професионално жури ще определи най-добрите Коледни тържества. Награждаването на победителите ще се състои на 14 февруари 2023 г.  в Национален дворец на децата.

   

   

   

  Назад »