Новини

   

  ЛЯТНО АРТ УЧИЛИЩЕ

  ARTVOICE@S - Музикална Агенция
  София
  Обявява кастинг за Лятно Арт  училище
  Програмата на Лятното училище за певци е съставена от всекидневни занимания по пеене, танци и актьорско майсторство. В тях ще се работи върху подготовката на актуални поп и денс хитове с поставена хореография, които ще имате възможност да представите в края на седмицата пред ваши близки и приятели в съвместен концерт.
  Интензивната всекидневна програма ще ви даде уникална възможност да работите едновременно върху уменията си по пеене, танци и сценично поведение и да се докоснете до света на любимите си изпълнители. Препоръчително за тийнейджъри между 10 и 16 години. При наличие на интерес ще бъде създадена и група за малки изпълнители.

  Времетраене
  I – 2 юли – 9 юли
  II - 10 юли – 17 юли
  III - 18 юли - 24 юли
  IV – 25 юли – 31 юли
  • От 11:00 до 16:00 часа всеки ден в рамките на една работна седмица и концерт в последния шести ден.
  • Всяко занимание - актьорско майсторство, пеене, танци е с продължителност 80мин. и ще се състои в залите на Народнo читалище „Алеко Константинов“, адрес: гр. София, ул. „Оборище“ № 73, близо до 164 ГПИЕ „Мигел де Серванетес“ /испанската гимназия/.

  ПРЕПОДАВАТЕЛИ
  Преподавателите в Лятно Арт  училище са доказани професионалисти и преподаватели с опит за работа с деца.
  • Пеене – Роси Йорданова и Константин Томов – „Студио Музика“ София – преподаватели с богат международен опит, работещи по оригинална, уникална методика.
  • Актьорско майсторство – Веселин Стоянов, Борис Лапшов – Комедийно шоу „Големите“, тв сериал „Сутрешен блок“.
  • Танци – Силвина Владова – Съни - танцовa школа Contemporary Dance Sunrise – „CDS“ и актириса в Мим-формация „ЖАР-ТЕАТЪР“.

  ЗАПИСВАНЕ
  • Можете да се запишете като се обадите на +359 887 928 952 или изпратите e-mail на bmss2001@abv.bg
  • Такса за участие: 120лв./5+1 дни/

   

   

  Назад »